Jukka

Olen mielenterveys- ja päihdetyöhon ammattilainen sekä osa-aikainen ICT-alan yrittäjä. Rakastan tutkia mm. mielenterveyttä edistäviä asioita ja uskon että todellinen onnellisuus ja tyytyväisyys syntyy sisältä päin. 

Kaikesta menestyksestä ja hyvästä huolimatta, kärsin ennen varsin ikävästi riittämättömyyden ja tyytymättömyyden tunteista. Minua kiusasivat myös elämän laatua vähentäneet jännitysoireet. Rentoutumiskeinona käytin usein päihteitä. 

Lopulta päätin jättää päihteet ja alkaa muuttaa omaa asennoitumista itseeni ja elämääni. Se vaatikin alkuun melkoista sinnikkyttä. Minua opastaneiden henkilöiden johdolla korjasin suhtautumistani elämän terveemmäksi; opettelin todella tuntemaan itseni. Lopulta opinkin rakastamaan omaa ainutkertaista elämääni ja löysin halun kehittyä parhaaksi versioksi omasta itsestäni. Tuolla mahtavalla matkalla yhä olen tänäkin päivänä.

Mutta miten muutos lopulta tapahtuu? Mikään metodi tai kukaan toinen henkilö ei voi muttaa toisen mieltä väkisin. Muutoksen voima on lähdettävä meistä jokaisesta itsestä. Osaava ja hyväksyvä ohjaaja tai terapeutti voi auttaa löytämään uusia lähestymiskulmia asioihin.

Halun auttaa ja kertoa viestiä siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä löytää oma onnea tuottava elämäntyyli on säilynyt tähän päivään saakka.

Odotan innolla, josko voisin työskennellä juuri sinun kanssasi.

Ystävällisesti,

Jukka