Palvelut

Palvelut

Tarjoan mm. seuraavia palveuita:

Terapaeuttinen keskusteluapu

Me ihmiset olemme rakennettu siten että puhuminen mieltä vaivaavista asioista on tärkeää. Ongelmista luotettavassa seurassa keskustelu on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Istunnoissa voimme yhdessämiettiä arjen tärkeimpiä ongelmasi, johon kaipaat helpotustaja ratkaisuja.

Usein olo helpottaa havaittavasti jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen.

Huomaathan, että en tarjoa psykoterapiaa, joten minulla ei ole velvollisuutta kirjata henkilökohtaisia tietoja järjestelmiini. Näin sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että keskustelumme voisivat vuotaa jonnekin. Mikäli tarvitset psykoterapiaa, otathan yhteyttä sitä tarjoaviin tahoihin.

Ammatillinen 12 askeleen ohjaus

12 askelta kehittettiin alun perin päihderiippuvuuden hoitoon ja sitä on sovellettu hieman eri filosofialla useissa vertaisryhmissä sekä ammatillisissa yhteisöissä.
Itse käsitän 12 askeleen menetelmät yhdeksi kogniviivisen menetelmäpaletin osaksi. Jos sinä olet kiinnostunut menetelmästä, voit saada istunnoissani ammatillista 12 askeleen ohjausta.

12 askeleen työskentelyä voimme tehdä siinä tahdissa kuin sinä haluat.

Huom. näitä menetelmiä voimme luonnollisesti soveltaa halutessasi myös terapeuttisissa keskusteluissa..

Kokemusasiantija- ja Motivointipuheet

Puhun julkisesti omista kokemuksistani. Mitkä ongelman minua ovat vaivaanneet, Millä keinoin olen selvittänyt omat ongelmani. Monet ovat kokeneet puheeni selventävinä, joista on löytynyt hyödyllisiä näkökulmia pureksittavaksi kuulijan omaan elämään.

Puheeni sisältävät myös motivoivia elementtejä ja ne sopivatkin lähes mille tahansa yleisölle, joka on utelias ja kenties haluaa pohtia elämän tärkeitä kysymyksiä tuoreiden ajatusten ja tarkastelukulmien myötä.

Kysy rohkeasti lisää!


Jos sinulla on jotain kysyttävää palveluistani niin ota rohkeasti yhteyttä!